Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing  op alle overeenkomsten tussen koper en Wester-Beenmode (KVK.nr:09025285)  (BTW nr:NL8124.80.624.B01)
Door te bestellen geeft u aan met deze algemene voorwaarden akkoord te gaan. Wester-Beenmode  behoudt  zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen of uit te breiden. Het is dus raadzaam deze regelmatig te herlezen. De verkoop van een artikel komt tot stand na het plaatsen van een  bestelling op www.wester-beenmode.nl

BESTELLEN:
Bestellingen kunnen uitsluitend via onze website geplaatst worden. Na ontvangst van de bestelling wordt per e-mail een bevestiging gestuurd. Klant wordt op de hoogte gebracht wanneer Wester-beenmode niet in staat is een bestelling – om wat voor reden ook- uit te voeren. Controleer vooral uw  mailadres. Bij een verkeerd mailadres kunnen wij u niet bereiken. Hebt u vragen, wilt u informatie bij een artikel? Stel deze vragen bij  uw bestelling: Wij zullen zo duidelijk mogelijk beantwoorden. Bestelde artikelen die op voorraad zijn worden zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen 5 werkdagen verstuurd. Het is bij Wester-beenmode niet mogelijk om uitgesteld of in termijnen te betalen.

BETALING:
De op de website vermelde prijzen zijn  in Euro’s, inclusief 21% BTW,  maar exclusief de verzendkosten.

VOOR BUITENLANDSE KLANTEN:
IBAN en BIC, verzendkosten op aanvraag.
Als u een bestelling op wilt halen in onze winkel dan krijgt u een melding als uw pakket klaar staat.

VERZENDEN:
Bezorging wordt verzorgd door PostNL.
Het tarief voor verzending binnen Nederland is € 5,95

Voor het buitenland zijn verzendkosten op aanvraag.De verzendkosten zullen samen met het aankoopbedrag en onze bankgegevens in de bevestigingsmail toegezonden worden. Wester-beenmode is niet aansprakelijk  voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens de verzending via de post.

KLACHTEN:
Heeft u klachten, tips, suggesties: Laat het ons weten via info@wester-beenmode.nl. U krijgt altijd een reactie.

PRIVACY:
Persoonlijke gegevens, waaronder mailadressen, zullen alleen worden gebruikt voor een correcte afhandeling van uw bestelling. Persoonsgegevens worden nooit aan derden verstrekt.

RETOURNEREN EN OMRUILEN:
Wij doen er alles aan om u zo uitgebreid mogelijk te informeren op de website over onze  artikelen. Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze binnen zeven dagen geruild of geretourneerd worden, na opgaaf van redenen en goedkeuring van Wester-beenmode.

Om begrijpelijke redenen kunnen panty’s, fantasiepanties, en pantyleggings alleen geruild of geretourneerd  worden als ze niet gepast of uit de verpakking geweest  zijn. Maillots mogen voorzichtig gepast worden, maar mogen alleen in de originele en onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Artikelen zonder verpakking of in beschadigde verpakking worden niet retour  genomen. Artikelen zelf dienen onbeschadigd en in originele staat te zijn. Creditering zal plaatsvinden onder aftrek van de door Wester-beenmode gemaakte verzendkosten. Kosten van retourzending/ruilen zijn voor rekening van de klant.  Wester-beenmode is niet aansprakelijk voor de retourzending.

Retourzendingen  moeten voldoende gefrankeerd zijn en in originele of vergelijkbare verpakking verpakt zijn. ONVOLDOENDE GEFRANKEERDE RETOURZENDINGEN WORDEN NIET IN BEHANDELING GENOMEN EN DUS OOK NIET GECREDITEERD.

AANSPRAKELIJKHEID:
Wester-beenmode is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade  die zou kunnen ontstaan door gebruik van de hierin  aangeboden produkten of informatie.

Fouten in gegevens of gegevensverwerking kunnen niet altijd voorkomen worden. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Kleuren op onze website benaderen de werkeliijkheid. Houdt er wel rekening mee dat  de kwaliteit en instellingen van ieders beeldscherm die kleuren kunnen beïnvloeden.

BEELDMATERIAAL:
Zonder toestemming van Wester-beenmode mogen foto’s van artikelen en teksten niet gekopieerd of gebruikt worden.

WAS- EN GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN:
Wij adviseren u elk artikel voorzichtig uit de verpakking te halen. Knopen en versieringen voor gebruik te controleren en eventueel extra af te werken. Wij  adviseren u om de beenmode met de hand of op lage temperaturen en in een waszakje te wassen.