Wester been- en ondermode

WESTER BEEN- EN ONDERMODE, zet het beste beentje voor!

WESTER BEEN- EN ONDERMODE, uniek, veelzijdig en enorm gesorteerd.

Wester Been- en Ondermode is de grootste beenmodewinkel van Nederland. Je zult je verbazen over de enorme collectie beenmode voor dames, heren en kinderen.

Wester heeft naast een uitgebreide basiscollectie beenmode van de merken Marcmarcs, Marianne en Conte ook veel keuze in modieuze panty's en sokken en heerlijk warme huissokken. Daarnaast is er voor de kids het Spaanse merk Condor met de mooiste maillots en kousjes.

Maar er is nog veel meer bij Wester. In onze gezellige winkel in hartje Barneveld vind je ondermode van de merken Nina von C, Cotonella en Beeren Bodywear. Ook onze uitgebreide collectie nachtmode van Pastunette, Nanso en Charlie Choe en de babycollectie van de Spaanse merken Mac Ilusion en Babidu zijn zeker een bezoekje aan onze winkel waard!

Kom dus gezellig een dagje naar het mooie Barneveld. Je bent meer dan welkom en we zien je graag in onze speciaalzaak aan de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld.

De geschiedenis

In de jaren '50 startte Marinus ter Haar een markthandel in partijgoederen en fournituren. In de jaren '90 droeg hij de zaak over aan zijn zonen Ter Haar en schoonzoon Westerink. De naam WESTER is een samenvoeging van de beginletters van hun achternamen. Al snel besloten zij ook een winkel te openen in de hoofdstraat van Barneveld.

De winkel in Barneveld

Inmiddels is Wester uitgegroeid tot een waar begrip in de omgeving en komen mensen vanuit het hele land naar de winkel voor het ruime assortiment. De partijgoederen en fournituren hebben plaatsgemaakt voor een uitgebreide collectie, voor jong en oud. Zo hangt onze winkel in Barneveld het hele jaar vol met een enorme sortering beenmode voor het hele gezin, de mooiste nachtmode voor dames en heren en niet te vergeten de kindermaillots, kniekousen en babypakjes van onze mooie Spaanse merken.

  • Kniekousjes, maillots en sokjes van het prachtige spaanse merk CONDOR
  • Sokken - Panty's - Leggings - Kniekousen van de merken MARCMARCS, MARIANNE en CONTE
  • Hemdjes - ondergoed van de merken NINA von C, COTONELLA en BEEREN BODYWEAR
  • Shapewear van het merk SENSI en COTONELLA
  • Onderjurkjes - rokjes van het merk J&C en NINA von C
  • Pyjama’s - Huispakken - Nachthemdjes - Badjassen van de merken PASTUNETTE, CHARLIE CHOE en NANSO
  • Babypakjes van het merk MAC ILUSION

  

Bovendien zijn we altijd op zoek naar nieuwe merken en producten en breiden we het assortiment regelmatig uit. Wandel daarom af en toe eens binnen in onze winkel voor de nieuwste been- en ondermode passend bij het seizoen, aangevuld met mooie haarmode, sjaals en accessoires.

De webshop

Speciaal voor klanten die iets verder weg wonen, hebben we naast de fysieke winkel ook een webshop laten ontwikkelen. Hierop vindt u voornamelijk onze basiscollectie en kunt u eenvoudig uw favoriete producten (opnieuw) bestellen.

Persoonlijke service van ons Wester-team

Het enthousiaste Wester-team staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen. Bij Wester combineren wij het gemak van online winkelen met perfecte service en een persoonlijk advies. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar. Bel of app ons dus gerust met vragen of kom langs in de winkel!